fbpx

Information till er som missade revyn mellan 15 mars – 4 april!

Falkenberg den 5 juni kl. 21.00

Som ni alla vet tvingades vi ställa in säsongens 15 sista föreställningar och fick inte bjuda er som bokat biljetter på årets revy. Vi hoppas dock att ni fått filmen och sett den digitalt. Känns som att den varit uppskattad av många och roligt med all återkoppling.

Vi bestämde för några veckor sedan att följa Konsumentverkets rekommendation och gav alla 5 000 som hade biljetter kvar möjligheten att välja mellan presentkort till nästa revy eller återbetalning. Ett mail med detta erbjudande gick ut den 20 maj och alla hade en vecka på sig att göra sitt vall och vi fick in mängder av svar på väldigt kort tid. För er som inte svarade senast den 27 maj kommer vi erbjuda presentkort och dessa skickas ut i början på nästa vecka.

Vi är mycket glada över att så många valde presentkort och bockar, bugar och tackar för det. Vi var dock tydliga på att alla fick göra sitt eget val och ni som valde återbetalning hade er fulla rätt till det och ingen skugga skall vila över er. Ni är självklart varmt välkomna att boka in er på vår nästa revy som vi planerar för 2021.

Vi är nu nästan klara med vårt efterarbete men det återstår tyvärr fortfarande lite drygt 100 beställare som ska ha presentkort men vi räknar med att bli helt klara med er senast på tisdag den 9 juni. Ha tålamod så är ni snälla för vi lovar att det löser sig och vi ska inte glömma någon. Alla so valt återbetalning skall som utlovat ha fått det senast den 5 juni. Återbetalningarna är gjorde till det konto som ni anmält och presentkorten mailar vi ut till den som bokat era biljetter. Skulle ni inte ha fått något mail med presentkort senast den 9/6 så kolla gärna er skräppost. Hittar ni inget där så får ni maila era uppgifter till info@falkenbergsrevyn.se

Än en gång ett stort tack för er förståelse och alla snälla och uppmuntrande samtal och mail som vi har fått under Corona-pandemin. Med gäster som er är det roligt och lätt att göra en ny revy.

Nu laddar vi för årets 90 minuter långa sändning på SVT1 på fredag den 12 juni kl. 20.00. Sprid det gärna till vänner och bekanta.

Vänliga och ödmjuka revyhälsningar
Bertil, Håkan, Andreas & Magnus