fbpx

FAQ

faq - vanliga frågor och svar

Uppdaterad den 3/2 kl. 09.00

nu är  Falkenbergsrevyns paus över – omstart 11 februari!

Vi hade premiär på Trettondagsafton men efter regeringsbeslut den 10/1 tvingades vi göra ett fyra veckor långt uppehåll men gör nu omstart igen fredagen den 11/2. Vi har  bokat om alla som fick sina föreställningar pausade  mellan den 14/1 – 6/2. Alla kontaktades via mail och har ni inte fått mailet så kolla er skräppost eller lägg ett mail till oss på info@falkenbergsrevyn.se så lovar vi snabb hjälp.

Ni som meddelat en ny dag har fått nya biljetter på mailen och hittar ni inte biljetterna så kolla efter nortic.se i er skräpost. Hittar ni inte biljetterna så maila till Linda på linda@falkenbergsrevyn.se

När vi nu startar om revyn igen blir det utan slottider för insläpp och ingen kontroll av vaccinbevis.

Hur kontaktaDES våra gäster med flyttade föreställningar?

Vi har nu kontaktat alla som hade biljetter mellan den 14/1 – 6/2 och hanterat era önskemål om nya föreställningar eller återbetalning. Har ni inte fått något mail av oss så kolla skräpposten eller kontakta oss på info@falkenbergsrevyn.se 

Vi vill självklart att alla gäster som har köpt biljetter ska kunna se föreställningen. Vi har därför erbjudit nya platser längre fram till alla som inte fick gå i början på året.  Går det inte att hitta någon dag som passat er och ni istället önskat återbetalning så har vi löst det. 

Vi är mycket glada över att över 80% valt att boka om sina biljetter till nya föreställningar. Det uppskattar vi mycket.

fortsätter vi med kontroll av vaccinbevis och slottider för insläpp?

Nej, det gör vi inte. I samband med att regeringen tar bort alla restriktioner från den 9/2 så tas även kravet på kontroll av vaccinbevis och särskilda slottider för insläpp bort.

Vad händer nu närmast?

Efter regeringens positiva besked den 3/2 tas alla restriktioner bort igen från nästa onsdag den 9/2 vilket gör att vi öppnar upp och börjar spela revyn fredagen den 11 februari. Eftersom alla restriktioner försvinner tas även kravet på vaccinbevis bort.

Om jag inte kan gå på de nya datumen jag fått får jag tillbaka pengar för mina biljetter då?

Vi hoppas självklart att ni vill gå längre fram och vi har släppt upp nya föreställningar i både mars och april. Till de som inte kunnat boka in sig på våra erbjudna datum har vi erbjudit återbetalning vilket hanteras just nu om det inte redan är löst.

Flyttas även ev. hotell- och restaurangbokningar kopplade till revybiljetterna fram?

Ja, absolut. Vi löste  detta i samband med att vi bokade in nya biljetter till er. Om någon känner sig osäker kring detta så maila vårt biljettkontor på biljettbokning@falkenbergsrevyn.se eller ring tel. 0346-170 49.

Kommer säsongen återupptas?

Regeringen har uttryckt målsättningen att denna restriktion ska vara så kort tid som möjligt och därför hoppas vi vara i gång som vanligt igen efter fyra veckor dvs. fredagen den 11 februari.

Garanterar Falkenbergsrevyn återbetalning även på ombokade biljetter?

Ja, det gör vi. Att boka om sina biljetter hos Falkenbergsrevyn är en säker placering. Våra kunder har alltid möjlighet att få återbetalning på inställda föreställningar.