fbpx

LILLA NAPOLI

RESTAURANG

LILLA NAPOLI I FALKENBERG

Besök Lilla Napoli i Falkenberg i samband med din föreställning på Falkenbergsrevyn

När du planerar ett besök till Falkenbergsrevyn, varför inte komplettera din upplevelse med ett besök till Lilla Napoli? Falkenberg, belägen på den vackra västkusten, är inte bara känd för sina fantastiska revyföreställningar, men även som hem för en av Sveriges bästa pizzerior: Lilla Napoli.

Varför Lilla Napoli?

Lilla Napoli är inte bara en pizzeria; det är en kulinarisk upplevelse. Här kan du njuta av autentisk napolitansk pizza, tillagad med kärlek och de finaste råvarorna. Sedan den öppnade sina dörrar har Lilla Napoli snabbt etablerat sig som en destination för alla pizzaälskare. Intressant nog kommer besökarna inte bara från Sverige, utan även från hela världen.

Falkenbergsrevyn möter italiensk kultur

Efter att ha skrattat hjärtligt och njutit av den sprudlande underhållningen på Falkenbergsrevyn, kan det vara ett perfekt tillfälle att boka ett bord på Lilla Napoli. Denna kombination av lokal kultur och internationell mat gör din kväll i Falkenberg oförglömlig.

en helkväll!

Så, om du funderar på att maximera din kväll i Falkenberg, bör du definitivt överväga att kombinera två av stadens bästa upplevelser: en fantastisk föreställning på Falkenbergsrevyn och en otrolig måltid på Lilla Napoli. Detta ger dig en helkväll av underhållning, skratt, och framför allt, delikatesser du sent kommer att glömma.

HITTA HIT!

Lilla Napoli
Halmstadvägen 1
311 45 Falkenberg

Hemsida: www.lillanapoli.se

ÖPPETTIDER

Bokningsbara pizzadegar

Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: Stängt
Torsdag: 11.30-14.00 & 17.00-21.00
Fredag: 11.30-14.30 & 17.00-21.00
Lördag: 11.30-15.00 & 16.30-21.00
Söndag: 11.30-15.00 & 16.30-20.00