fbpx

Artisterna på scen

Portätt på glad Andreas Sköld

Andreas Sköld

Bor: Mellan Falkenberg & Varberg
Yrke:
Artist, regissör och delägare i Falkenbergsrevyn
Revysäsonger:
6
Föreställningar:
260

Revyartist, regissör och nu även delägare i bolaget som driver Falkenbergsrevyn. Andreas Sköld har bestämt sig för att satsa helhjärtat på underhållning i Halland.
– Dessutom flyttade vi som familj till Halland i höstas, avslöjar han.

Andreas Sköld gör i år sin sjunde säsong i Falkenbergsrevyn och stortrivdes redan från början. Revy är den ultimata underhållningsformen, tycker han. En stimulerande kombination av skämt, sång och dans som sammantaget lockar fram energi och glädje hos alla som medverkar på scen. Och det smittar förstås lätt av sig på publiken.

Faktum är att Andreas är så besjälad av revykonceptet att han sen flera år tillbaka turnerar med en enmansrevy: 45 minuters mix av monologer, sånger och lustiga gubbar.
– Enmansrevyn tänker jag fortsätta med även nu när jag flyttat från Västerås till Halland, säger Andreas.

Från och med i höstas har han tagit över ansvaret som revyns regissör. I fjol blev det också klart att Andreas går in som fjärde delägaren i aktiebolaget Falkenbergsrevyn tillsammans med de tidigare delägarna Bertil Schough, Håkan Runevad och producenten Magnus Wernersson.

En sportfråga: hur känns det?
– Jag känner mycket energi och lust som ny delägare i revyn. Visst är det spännande att komma in i en verksamhet som funnits så länge, samtidigt kan jag tillföra energi och vara med och utveckla revyn vidare.

Andreas medger att det är ett stort steg att bli delägare. Satsningen beskriver han som en kombination av själ, hjärta och tid.
– Det är lite mer än att söka ett nytt jobb. I det här fallet var det en lång process, men jag har landat i att detta är vad jag vill!
Tillsammans med sambo och dotter flyttade han i höstas in i ett nyköpt hus i Galtabäck mellan Varberg och Falkenberg.– Vi hade funderat på att skaffa ett vinterbonat fritidshus men så dök det här tillfället upp och då formade sig tanken att vi kanske ändå ska flytta ner. Det stämde för oss alla.

Du bor mellan Varberg och Falkenberg som båda har fotbollslag i allsvenskan numera. Vilket lag håller du själv på?
– Galtabäcks BK, svarar Andreas diplomatiskt.

Porträtt Anna Carlsson

Anna Carlsson

Hemsida: acarlsson.com
Bor:
Falkenberg
Yrke:
Skådespelare
Revysäsonger i Falkenberg:
2
Föreställningar i Falkenberg:
72

Förra årets stjärnskott Anna Carlsson är tillbaka i Falkenbergsrevyn. Hon stortrivs både med revyn och Halland. Nu har hon köpt hus vid havet.
– Livet är för kort för att bara önska något så jag bestämde mig för att göra det jag vill mest just nu, säger hon.

I Falkenbergsrevyn gör rutinerade Anna Carlsson i år sin andra säsong. Men publiken på Vallarnas Friluftsteater har kunnat se henne i hela tio olika uppsättningar. Första gången för 20 år sen. Senast var i somras i farsen ”Stulen kärlek”. I höstas gick den även på Sverigeturné.

Efter alla somrar i Falkenberg bestämde hon sig förra våren för att köpa ett hus med  havsnära läge på Grimsholmen strax söder om Falkenberg.
– Jag har bott länge i Stockholm och har i många år tänkt skaffa mig ett sommarställe. När jag nu dessutom spelar revy på vintern i Falkenberg så föll allt på plats.

 

Spontanköp eller välplanerad satsning?
– Med åren har jag mer och mer känt att ”nu gör jag det”. Det är inget att vänta på! 

Vacker natur, närheten till havet och fina minnen av barndomssomrar i Falkenberg – allt bidrog till att husaffären kändes helt rätt.

Anna Carlsson med rötter i Borås har lång erfarenhet av farser, musikaler och revyer. Först hemma i Sjuhärad, senare mest på de stora privatteatrarna i Stockholm. I flera år var hon med i krogsuccérna med showgänget R.E.A.
Anna har dessutom en fenomenal förmåga att göra träffsäkra imitationer av kändisar, eller parodier som hon säger – något hon visat både i TV och på revyscenen. Framför allt gillar hon revyformatets mix av olika konstformer.
– Det är fantastiskt roligt. Jag känner att jag hittat hem i en form som passar mig. Jag har alltid arbetat med olika slags shower och i revyn får jag hela paketet med sång, dans och komik.

Anna Carlsson värdesätter också det nära samarbetet i Falkenbergsrevyn, där alla är delaktiga och tillsammans skapar sketcher och låttexter. Själv var hon för första gången i höstas med på skrivarresan till Mallorca. Redan från första stund stortrivdes hon med gänget. Mötet med publiken blev lika hjärtligt för ett år sen.
Efteråt har hon fått massor av lovord för sin revydebut i Falkenberg:
– Folk kommer fram på gatan, andra skriver i sociala medier. Jag blir nästan tårögd av att få så jättefina ord.

Porträtt Bengt Ivarsson

Bengt Ivarsson

E-post: bengtivarsson1@hotmail.com
Bor:
Halmstad
Yrke:
Sektionsansvarig på Försvarets Fordonsverkstad och revyartist
Revysäsonger:
31
Föreställningar:

1 352 sedan 1985

Bengt Ivarsson brukar dyka upp i revyn i de mest oväntade roller. Drivkraften är alltid densamma:
– Mötet med publiken och den glädje det är att få glädja andra, säger han.

Vid sidan av scenen gör Bengt Ivarsson inget större väsen av sig. En lugn och trevlig man som trivs bäst med familjen eller när han får dra iväg på motorcykeln. Men på scenen är han inte främmande för att genomgå en totalförvandling flera gånger om.
– Som jag är privat, sån är jag ju inte på scenen. Visst kan min personlighet lysa igenom, men jag är ju betydligt lugnare överlag.

En av Bengts främsta förebilder var den svenske komikern Jarl Borssén, känd för sitt återhållna kroppsspråk och en mimik som mest påminde om stenansikte. Den torra spelstilen, präglad av underfundighet och pauseringar, har inspirerat Bengt i hans rolltolkningar i revyn.

Beskriv känslan när du får publiken att skratta!
– Om det är en scen där jag garanterat brukar få skratt kan jag känna mig upprymd, nästan lite euforisk. När jag sen levererar repliken och publiken gapskrattar – ja, det är jag inte oberörd inför även om det kanske ser ut som det.

I bagaget har Bengt över 30 revysäsonger. Men det är inte svårt att ladda om, hävdar han. Nytändningen kommer med automatik i mötet med publiken.
– När ridån går upp… då är det nästan så att det går en rysning när jag ser allt folk i salongen.
Innan kvällens föreställning drar igång är det som inför en fotbollsmatch – alla i ensemblen peppar varandra och gör high-five.
– Vi har lika roligt på scenen som förhoppningsvis publiken har.

I höstas dubbeljobbade han tidvis. På dagtid verkmästare i Försvarets fordonsverkstad hemma i Halmstad, på kvällarna repetitioner och textskrivande på revykontoret i Falkenberg. I december när repetitionerna drog igång på allvar valde Bengt att helt ta tjänstledigt från jobbet. Men aldrig att han tvekar inför en ny säsong med revyn.
– Det är både text och steg som ska nötas in. Visst är det mycket jobb innan vi har premiär. Men allt jobb i revyn är värt varenda svettdroppe! 

Porträtt Bernt Bengtsson

Bernt Bengtsson

E-post: bernt_bengtsson@hotmail.com
Bor:
Varberg
Yrke:
Musiker
Revysäsonger:
13
Föreställningar:
693 sedan 2008

Inför årets revy har kapellmästare Bernt Bengtsson jobbat hårt för att publiken ska få mycket härlig musik att njuta av.
– Hela året samlar vi låtar som vi sen kan para ihop med lämpliga ämnen, säger han.

Alla artister i revyn hjälper till med att bygga upp en musikalisk idébank. När revygänget sen skapar årets revy kan de välja och vraka bland låtar från vitt skilda musikgenrer.
En del gammalt men mest nytt.
– En revy speglar året som gått på många olika sätt, också musikaliskt, säger Bernt Bengtsson.

Den kluriga utmaningen är att spåna fram revynummer där ämnet och musiken passar perfekt ihop. Den musik som många lyssnat på under året ska helst vara med på något sätt.
– ”Årets låt”, den bara måste vara med. Men då ska vi hitta ett ämne som stämmer och det är inte alltid lika enkelt. Sen vill vi också att det ska vara en och annan musikalisk överraskning.

Falkenbergsrevyns publik har lärt känna Bernt som en ovanligt mångsidig musikant som sjunger och spelar på heltid.
Under sommaren är han en av dem som leder publiksuccén ”Allsång på Vallarna” i Falkenberg. Hemma i Varberg sjunger han i vokensemblen Goda Hopp med en repertoar som sträcker sig från Beatles till Abba. Och i höstas kom många för att höra Bernt tolka Frank Sinatras oförglömliga låtskatt till storbandsmusik av Varberg Big Band.

Vad är det som får dig att jobba med allt från revy till allsång?
– Jag vill roa folk med sånt jag själv tycker är roligt. Det handlar om att vara äkta i det man gör. Det går aldrig att fuska utan det måste komma inifrån.

Förutom musiken har Bernt ett annat stort intresse – fotboll. Självklart var han på Påskbergsvallen när laget i hans hjärta, Varbergs Bois, i höstas tog klivet upp i allsvenskan i den avgörande matchen mot Mjällby.
– Det var Varbergshistoria som skrevs i den matchen. Aldrig förr har Varberg haft ett fotbollslag i allsvenskan. Nu ser jag fram emot fina derbyn mot Falkenbergs FF!

Porträtt Beppe Wackelin

Beppe Wackelin

E-post: wackelindrums@gmail.com
Bor:
Halmstad
Yrke:
Lärare och musiker
Revysäsonger:
16
Föreställningar:
977 sedan 2003

När Beppe Wackelin sätter sig vid trummorna i årets revy är det vinter – men startskottet för revyskrivandet gick i solvärmen på Mallorca.
– Alla i ensemblen var med och det var en effektiv vecka när vi kläckte många idéer, säger han. 

Revyns skrivarresa är en lika obligatorisk som kreativ höjdpunkt hösten före premiären. I år var det en superladdad revyensemble som åkte iväg.
Beppe Wackelin beskriver det märkliga i att biljettförsäljningen tar fart rekordtidigt:
– När vi åker iväg och skriver revyn vet vi att tusentals köper biljett innan vi ens börjat skriva revyn. Man skulle kunna få panik över det, men jag väljer att glädjas och få inspiration av att veta att vi etablerat något som människor är nyfikna på och beredda att resa till för att få uppleva.

Vid sidan om revyjobbet undervisar Beppe estetelever i slagverk på Sturegymnasiet i Halmstad. Han har en ödmjuk inställning när han möter dem som nyss börjat spela trummor.
– Den nyfikenhet som eleverna har kan jag känna igen mig i. De kommer med sina idéer, ibland helt ofärgade. Då gäller det att inte vara fast i sina egna spår utan nyfiket lyssna till dem, även när de är kritiska och tycker att jag själv råkar spela ”dammigt”.

Använder du din nyfikenhet på andra sätt inom musiken?
– Jag har alltid varit intresserad av ljud och vill gärna testa hur olika saker låter. Det kan räcka med att jag står i en hiss för att jag vill banka lite och höra hur det låter inifrån. Eller slå lite på ett bord eller instrumentbrädan på en bil.

Karin Hildingsson, årets musikaliska nytillskott i revyn, bidrar med nya spännande ljud i musiken på ett positivt sätt, tycker Beppe.
– Hon tänker nytt och jag påverkas mycket av hur det låter men i slutänden handlar det förstås om hur det svänger, säger han.
Under det gångna året har han varit trummis i olika konstellationer. Han har kompat allt från gospel i Helsingborg till spännande tolkningar av Elvislåtar med ett tiomannaband i Hylte. Och i höstas var det äntligen dags att börja nysta i revyns musikaliska trådar. Innan ridån går upp har Beppe lagt ned många timmar på ljudet:
– Jag gillar att repa mycket. Då får jag utlopp för nyfikenheten på hur olika ljud kan förändra den musikaliska upplevelsen!

Porträtt Bertil Schough

Bertil Schough

E-post: bertil@falkenbergsrevyn.se
Bor:
Falkenberg
Yrke:
Speleman, revyartist och delägare i Falkenbergsrevyn
Revysäsonger:
34
Föreställningar:
1 569 sedan 1987

Sågverksarbetare, konfirmandledare och musiklärare – vägen till revyscenen var krokig för musikgeniet Bertil Schough. På senare år har han fått en nytändning.
– För några år sen var jag beredd att hoppa av men numera är det roligare än någonsin, säger han.

Bertil Schough berättar att livet som musiker började med att hans pappa gav honom en knuff i rätt riktning:
– Han tyckte inte att jag skulle tillbaka till jobbet på Fegens sågverk. Istället sökte min syster Eva och jag till musiklinjen vid Sankt Sigfrids folkhögskola i Växjö.
Inträdesprovet började med en andakt men bägge blev antagna trots att Bertil bokstavligen råkade svära i kyrkan. Och det var inte värre än att Bertil sommaren därpå utsågs till konfirmandledare.
– Ett roligt minne är att vi plockade av hjulen på prästens bil och ställde den på plintar. Han tog det på ett bra sätt och förstod nog att jag var inblandad.

Bertil fortsatte senare till en fyraårig utbildning vid Musikhögskolan i Stockholm.
Spelade du något vackert för att bli antagen?
– Jag kom in på min charm, svarar Bertil och skrattar.
Efter 16 år som musiklärare i Ullared, Okome och Hylte bestämde han sig för att lämna lärarbanan för gott. Förutsättningarna för musiklärare var inte de bästa på den tiden.
– Jag trivdes inte och tyckte att det var ett sketjobb.

Livet som frilansande musiker lockade mer. Han var länge en av trotjänarna i Liljedahls orkester och i alla år har han och Håkan Runevad svarat för musikunderhållning på kalas och företagsfester. 1987 tog han klivet in i dåvarande Krogseredsrevyn.
– Jag möttes av fyra herrar som inte kunde sjunga. Det lät något fruktansvärt. Så jag bestämde mig så småningom för att kvotera in Håkan Runevad. Och på den vägen är det. I dag är den goa blandningen av musik och komik Falkenbergsrevyns signum.

Tro det eller ej men i sommar fyller Bertil 65. Några tankar på pensionering finns inte.
Tvärtom. Revyns föryngring med nya artister, förmågan att ständigt pröva nya grepp och den ofattbara publikrusningen. Allt har gett Bertil den nytändning som han längtat efter.
– Jag håller på så länge de vill ha med mig och så länge jag orkar hoppa, skutta och springa i trappor!

Porträtt Linnea Lexfors

Linnea Lexfors

Bor: Helsingborg
Yrke: Artist
Revysäsonger:
3
Föreställningar:
133

Linnéa Lexfors fick ett fantastiskt gensvar när hon debuterade i Falkenbergsrevyn för två år sen. I fjol gjorde hon ny succé med sin tolkning av Stefan & Kristers kultfigur ”Birger”.
– Det var lite nervöst när Krister Classon själv satt i publiken, säger hon.

Ända sen barnsben har Linnéa Lexfors fått omgivningen att skratta genom att imitera Stefan & Kristers figurer. Medan andra jämnåriga hade världskända idoler såg Linnéa mest upp till de båda buskiskungarna från Falkenberg.
I förra årets revy gav ”Birger”, i Linnéas tolkning, sin skruvade syn på den segdragna regeringsbildningen. Krister Classon messade till Linnéa efteråt:
– Det kändes så fint att höra att han var jätteimpad, säger hon.

Nu gör Linnéa sitt tredje år i Falkenbergsrevyn. Hon har längtat tillbaka ända sen förra årets revysäsong tog slut.

Hur är mötet med publiken?
– Inför föreställningen kan jag känna både anspänning och nervositet, men sen är det ett konstigt lugn som infinner sig. Trots att jag står inför 400 personer är känslan så befriande. Och publiken i Falkenberg är bara helt underbar.

Hemma i Helsingborg sjunger Linnéa i gospelkör och i soul- och funkbandet ”This’n’that”.
I somras var hon också involverad i Eva Rydbergs sommarproduktion på Fredriksdalsteatern. Linnéa repade in två av rollerna för att kunna hoppa in som ersättare med kort varsel, ”understudy” som det kallas i teatervärlden.
Förr om åren har hon medverkat i olika uppsättningar på Fredriksdal och där kunnat studera Eva Rydbergs proffsighet på nära håll.
– Hon är väldigt skojig och jobbar stenhårt. När jag mejlar henne brukar jag kalla henne ”Queen of timing”. Jag är så imponerad av henne. Hon kan verkligen konsten att leverera i rätt sekund.

I Falkenbergsrevyn är den stora fördelen att få kombinera sång och komik. Linnéa medverkar i flera sångnummer och hon älskar att sjunga. Humorn är minst lika viktig. Att roa publiken är en kick i livet, tycker hon.
– Det som driver mig är att få folk att skratta!

Porträtt Håkan Runevad

Håkan Runevad

E-post: runevad@gmail.com
Bor:
Ljungby
Yrke:
Revyartist och delägare i Falkenbergsrevyn
Revysäsonger:
29
Föreställningar:
1 471 sedan 1991

Under året som gått har Håkan Runevad debuterat som filmskådis i två olika produktioner. Och nu 30-årsjubilerar han som revyartist:
– Jag älskar vår revypublik. Glädjande nog kommer både allt fler yngre och mer långaväga besökare. Där ligger vår ökning, säger han.

Han har snart spelat 1500 revyföreställningar. När Håkan Runevad ser tillbaka på alla 30 år på revyscenen är de roligaste minnena från de tillfällen då allt inte gått som på räls:
– Det absolut roligaste är när det händer något och jag tvingas improvisera. Sådana ögonblick kan inte skapas utan måste fångas i den stund de uppstår. Man måste alltid vara beredd på att oväntade situtioner kan uppstå. Revyn visas ju alltid i ”direktsändning”.

De ökande publiksiffrorna glädjer veteranen Håkan som är särskilt glad att Falkenbergsrevyn lyckats tvätta bort stämpeln att nyårsrevy skulle vara något gammaldags.
– I revysverige överlag har det skett en uppdatering.

Hur skulle du karakterisera revypubliken i Falkenberg?
– Falkenbergsrevyns publik skrattar väldigt mycket. Det är betydelsefullt för oss som står på scenen. Publikens skratt är som att sätta en turbo i motorn. Dessutom är vår publik med på noterna och läser av även det sublima.

Även utanför revyscenen sysslar Håkan framför allt med musikunderhållning i olika former. Mycket tid lägger han också i stallet där han och hans fru Malin har många islandshästar.
Under det gångna året har Håkan även klivit in i filmens förtrollade värld, tack vare dottern Johanna Runevad som långpendlat från Köpenhamn till Falkenberg för att spela in en komediserie om sin barndomsstad. Arbetsnamnet är ”Falkenberg forever” och Sveriges Television har köpt rättigheterna.
– Johanna spelar själv huvudrollen som 30-åringen som blivit kvar hemma i Falkenberg. Men hon är kreativ och svarar själv även för manus och klippning, berättar Håkan.
Rollen som präst i TV-serien gick till Håkan – som i svart prästdräkt knappt gick att känna igen när han i en paus klev in på revykontoret.
Håkan har också en roll i en långfilm som spelades in i Varberg förra året.
– Jag fick rollen trots att jag glömt att läsa på inför provfilmningen. Men improvisera är ju min grej!

Anna Moraeus

E-post: anna@annamoraeus.com
Bor: Göteborg
Yrke:
Showartist & sångerska
Revysäsonger:
0
Föreställningar:
0

Underhållning har alltid varit en naturlig del av livet för Anna Moraeus som kommer från den kända spelmanssläkten i Orsa i Dalarna.
– Jag drivs av samspelet med publiken. Att sprida glädje, känna att vi har kul tillsammans och glömmer vardagen för en stund, säger hon.

Hela hösten har Anna Moraeus gjort publiksuccé i en hyllad krogshow på Harrys i Falkenberg. Det var stjärnkomikern Annika Andersson som upptäckte Annas talang och värvade henne.
– Det har varit helt underbart att samarbeta med Annika. Hon har så många härliga skruvade idéer samtidigt som hon bejakar andras förslag och får alla att glänsa, säger Anna.

Showsäsongen var knappt avslutad innan Anna fick ett nytt värvningssamtal. När revyartisten Lena Petersson drabbades av sjukdom sent i höstas fick Anna frågan om hon kunde ta plats i revygänget med mycket kort varsel.
– Falkenbergsrevyn har jag ju hört talas om tidigare. ”Tänk att få jobba med dem en gång”, har jag funderat. Så jag behövde ingen lång betänketid när jag fick frågan om revyn. Och när vi träffades på revykontoret kände jag direkt att det är så roligt att få vara med.

Anna Moraeus fyller 28 senare i vår och har hunnit skaffa sig både en gedigen musikalutbildning och erfarenhet från underhållningsbranschen. På Balettakademien i Göteborg fick hon en duvning i sång, dans och teater.
– Det var tre år av blod, svett och tårar. Och mycket glädje också såklart.
Därefter har hon svarat för showunderhållning både på Gran Canaria och på kryssningsfartyg till sjöss.

Första inblicken i scenkonstens myllrande värld fick hon redan som barn, uppvuxen som hon är i Dalarna där praktiskt alla spelar fiol. Pappa Olle var rektor för musikskolan men har också turnerat med Orsa spelmän och med Benny Anderssons orkester. Hennes ena farbror Per-Erik har komponerat den ofta spelade ”Koppången” och farbror Kalle Moraeus syns ofta i musikprogram i TV.
– Det händer så gott som varje vecka att jag får frågor om mitt efternamn och hur släktbanden ser ut, säger Anna.
Förutom musiken har hon ägnat sig mycket åt streetdance – och gammaldans!

Det låter som två ytterligheter?
– Ha ha, nej det är inte så stora kontraster som många kanske tror. Båda har mycket schwung och tyngd ner i golvet, säger Anna Moraeus.

Portätt Karin Hildingsson

Karin Hildingsson

Bor: Malmö
Yrke:
Musiker
Revysäsonger i Falkenberg:
Första året 2020

I höstas gjorde hon en utlandsturné tillsammans med en tidigare vinnare i melodifestivalen. Nytillskottet Karin Hildingsson är en riktigt spännande värvning till revyn:
– Det känns jättestort, väldigt spännande och lite läskigt, säger hon.

Falkenbergsrevyn sökte i fjol en ung pianist och en av dem som kom till provspelningen i somras var 23-åriga Karin Hildingsson från Karlskrona. Det sa klick direkt!
Själv hade hon spelat revy under gymnasietiden men mest ägnat sig åt musik i alla dess former.
– Inför provspelningen såg jag förra årets revy på SVT Play. Så när jag kom till Falkenberg mötte jag revyartisterna och blev lite ”starstruck” när jag kände igen dem från TV-programmet.

I höstas varvade Karin revyrepetitioner med spelningar utomlands. För ett år sen inledde hon nämligen ett samarbete med artisten Frans som 2016 vann Melodifestivalen och kom femma i Eurovision Song Contest. Nu är Karin en av fem musiker i det band som turnerar med Frans.
– Han är en jordnära person och när vi jobbar ihop tänker jag inte på att han tävlat i Eurovision. Fast det händer att det står autografjägare utanför hotellet, berättar hon.
Karin spelar även med syntpop-artisten Svea som i höstas gjorde en Englandsturné med spelningar bland annat i London.

Hur ser du på kontrasten – från utlandsturné till revy i Falkenberg?
– Det är klart att det är stor skillnad men jag gör ju faktiskt många fler föreställningar med revyn än med Frans och Svea, säger Karin med ett skratt.

Musik har Karin ägnat sig åt i hela sitt liv. Ända sen hon hälsade på hos farmor Ulla-Britt i Visby och de spelade ihop på ett akustiskt piano.
– Då tänkte jag att jag en gång ska jag lära mig spela som farmor.

Numera har Karin flera musikutbildningar i bagaget. Huvudinstrumnetet är piano men hon sjunger också och spelar gitarr och dragspel. Som frilans blir det musikunderhållning på fester och bröllop, men nu storsatsar hon som revymusiker – och stortrivs.
Själv hoppas hon kunna tillföra nya, moderna ljud.
– Revyn är en utmaning för mig. Det är roligt att få göra något annat än vad jag brukar göra, lite utanför komfortzonen. Alla i revyn är så kreativa, musikaliska och drivna. Det känns bra att vara med och att de trodde på mig.

Vad blir nästa steg?
– Jag komponerar en del egen musik, men än så länge finns det bara inspelat i min mobil. Drömmen är att fortsätta jobba med musik på heltid!