fbpx

Spelschema och erbjudanden

Hundralapp i rabatt på 90 biljetter i mars!

Om du bokar någon av föreställningarna nedan får ni 100 kronor i rabatt per biljett i mars.

Detta erbjudande gäller till:

Miniatyr av trycksaken om restaurang och hotellerbjudanden

Vill du se revyn igen –
boka 2 för 1

Om ni redan sett revyn och vill se den igen och kanske bjuda med en god vän så finns det möjlighet att boka två biljetter till priset av en samma vecka som föreställningen är. Nu till helgen finns det några platser kvar på fredag och söndag. Boka dessa biljetterna på tel. 0346-170 49 eller i helgen på tel. 0346-106 00.

biljetter med boende och supé

I vår hotell- och restaurangguide hittar du fina erbjudanden för dig som revybesökare i Falkenberg.

När du är redo att boka ett revypaket så är du välkommen att kontakta oss via biljettbokning@falkenbergsrevyn.se eller telefon 0346-170 49.

Exteriör bild på Grand Hotel Falkenberg kvällstid

Biljettpris
495 kronor per biljett.

Beställ av- och ombokningsskydd
Omboka biljetterna fram till 30 dagar innan. Fram till 48 timmar innan kan biljetterna av- eller ombokas mot läkarintyg. Kostnad: 40 kr/biljett. När du valt dina biljetter i biljettsystemet får du en fråga om tillval. Där kan du välja av- och ombokningsskydd samt beställning av programblad.

FORCE MAJEURE

För de fall där evenemanget ej kan genomföras pga. hinder utanför arrangören/leverantören/arenans kontroll, som skäligen inte kan ha räknats med när avtalet ingicks och vars följder denne skäligen ej kunde ha undvikit eller övervunnit, är arrangören, leverantören och arenan fri från skadeståndsskyldighet samt andra påföljder. Detsamma gäller om ett evenemang ställs in beroende på någon som leverantören anlitat eller annan i tidigare led.

Ensemblens killar står och lutar sig i sina jaguarkostymer