fbpx

Bra att veta inför ditt besök

Här har vi samlat information som kan vara bra att veta innan ert revybesök. Vid ytterligare frågor kontakta biljettbokningen på 0346-170 49 eller maila till biljettbokning@falkenbergsrevyn.se. Det går även bra att ställa frågor på vår Facebook-sida eller skriva i supportchatten.

Vägbeskrivning

Tag av vid E20/E6:ans mot centrum/Ullared. Vid McDonalds följ vägskyltning mot centrum.

Parkeringsplatser

På Stortorget i anslutning till Stadsteatern, framför Falkhallen och vid Stålboms på Arvidstorpsvägen 20 finns stora parkeringar.

Föreställningslängd

Föreställningen spelas fredag till söndag, oftast med en eftermiddags- och en kvällsföreställning. Föreställningen är i två akter med paus och är ca. 2,5 timmar.

Insläpp

Insläpp i salongen sker 20 minuter före föreställningsstart.

Biljettinformation

Måndag-fredag är det öppet på revyns biljettkontor på 0346-170 49. En timme innan föreställningen nås vi på Falkenbergs Stadsteater 0346-106 00. Ni kan också maila oss på biljettbokning@falkenbergsrevyn.se.
Biljettkassan öppnar en timme innan föreställning.

Garderob

Garderoben sköts av Falkenbergs Roddklubb. Garderobspris: 25 kr. Av brandriskskäl får ytterkläder ej tas med in i salongen.

Mat och dricka

I teaterkiosken finns popcorn, godis, läsk och snacks. 
I teaterbaren serveras vin, öl, läsk, mineralvatten och snacks. Baren är belägen en trappa ner och öppnar alla speldagar en timma innan föreställning. 

I Falkenberg finns ett bra utbud av restauranger. Läs mer om vilka vi rekommenderar och ta del av deras revyerbjudanden.

Aktivitetstips

För fler aktivitetstips och turistinformation besök www.visitfalkenberg.se eller ring Falkenbergs Turistbyrå på 0346 – 88 61 01.