fbpx

Tryggt besök på Falkenbergsrevyn!

Uppdaterad den 3/2 kl. 09

Läs våra frågor & SVAR – FAQ

Vi får en del frågor inför vinterns revy och vi försöker samla dessa så gott det går på vår FAQ. Klicka här och kolla om frågan ni har kanske redan är besvarad. I annat fall kan ni maila oss på info@falkenbergsrevyn.se.

Vi hade premiär på Trettondagsafton men efter regeringsbeslut den 10/1 tvingades vi göra ett fyra veckor långt uppehåll men gör omstart fredagen den 11/2. Vi har  bokat om alla som fick sina föreställningar pausade  mellan den 14/1 – 6/2. Alla kontaktades via mail och har ni inte fått mailet så kolla er skräppost eller lägg ett mail till oss på info@falkenbergsrevyn.se så lovar vi snabb hjälp.

Ni som meddelat en ny dag har fått nya biljetter på mailen och hittar ni inte biljetterna så kolla efter nortic.se i er skräpost. Hittar ni inte biljetterna så maila till Linda på linda@falkenbergsrevyn.se

Kravet på vaccinbevis tas bort från 9 februari

Från och med den 9 februari finns det inga krav längre på restriktioner för att komma in på publika arrangemang i Sverige. Falkenbergsrevyn kommer därför ta bort kontrollen av vaccinbevis och inte heller ha några särskilda slottider för inpassering på Stadsteatern från och med våra föreställingar den 11 februari.

Detta gäller med av- ombokningsskydd

Har du köpt av- och ombokningsskydd hos oss har du möjlighet att till och med 14 dagar innan föreställning att utan anledning boka om dina biljetter eller få den återbetald. Av- och ombokningsskydd går inte att köpa i efterhand.

Köpta biljetter återbetalas ej

Köpta biljetter återbetalas ej utan av- och ombokningsskydd.

vid inställd säsong på grund av corona

Om myndigheterna inför restriktioner till följd av Corona, som gör att vi inte har möjlighet att genomföra revyn under vintern/våren, återbetalas biljetter och paket exklusive av- och ombokningsskydd.24/1 lk