fbpx

Tryggt besök på Falkenbergsrevyn!

Uppdaterad den 15/1 kl. 15

Läs våra frågor & SVAR – FAQ

Vi får en del frågor inför vinterns revy och vi försöker samla dessa så gott det går på vår FAQ. Klicka här och kolla om frågan ni har kanske redan är besvarad. I annat fall kan ni maila oss på info@falkenbergsrevyn.se.

Vi hade premiär på Trettondagsafton och spelade även helgen efter men har efter regeringsbeslut den 10/1 tvingats göra ett fyra veckors uppehåll och hoppas vara igång igen den 11/2. Just nu bokar vi om alla som fått sina föreställningar pausade och flertalet av de som hade platser den 14 – 23/1 har nu blivit kontaktade eller nås på måndag. Därefter fortsätter vi direkt med helgerna den 28/1 -6/2.

Alla måste ha vaccinbevis

Från och med 1 december 2021 måste alla gäster över 18 år ha vaccinbevis i kombination med legitimation för att komma in på arrangemang i Sverige. Även läkarintyg som visar att man inte får vaccineras är giltigt. Från den 12/1 får vi under fyra veckor framåt inte längre spela på grund av att det utöver vaccinbevis även krävs en meters distans mellan alla sällskap och då får vi bara in 100 personer på Stadsteatern. Vår förhoppning är att kunna återuppta revyn igen den 11/2.

Har man ansökt om vaccinbevis på papper från FHM men inte fått det kommer vi acceptera ett kvittot som visar att man tagit minst två sprutor eller en kopia på ansökan som skickats in.

Se till att ert nerladdade vaccinbevis är uppdaterat och annars är det enkelt att ladda hem ett nytt innan ert besök. 

Vi kommer att kontrollera vår publik i foajén och det är bra att man både har sitt vaccinbevis och legitimation redo.

Era slottider för inpassering

För att det inte ska bli för  trångt i foajén så är det följande slottider som gäller för inpassering:

Parkett, rad 1-5 plats 1 – 103 – insläpp 45 – 35 minuter innan föreställning
Parkett, rad 6-10 plats 104 – 213 – insläpp 35 – 25 minuter innan föreställning
Parkett, rad 11-16 plats 214– 328 – insläpp 25 – 15 minuter innan föreställning
Balkong, rad 1-4 plats 1 – 72 – insläpp 15 – 5 minuter innan föreställning

De är viktigt att ni följer dessa inpasseringstider. Har ni ett restaurangbesök innan föreställningen så kolla gärna om ni kan komma lite tidigare till restaurangen. De kommer säkert vara hjälpsamma med det.

För dig som inte har vaccinationsbevis

Din biljett är inte personlig så du kan välja att sälja den vidare alternativ ge bort den. Köpt biljett återbetalas ej. Alla som köpt biljetter har fått information via nyhetsbrev i november och på vår hemsida att de kunde flytta fram biljetterna t.o.m 22 december 2021.

Detta är ett vaccinbevis!

Med vaccinbevis menas att man tagit minst två doser vaccin. Det ska också ha gått minst två veckor sedan den andra dosen. Beviset innehåller QR-kod och kan skrivas ut på papper eller uppvisas i mobilen. Bevis på negativt test eller att man redan haft Covid gäller inte. Information om hämtning av covidbevis finns på e-halsomyndigheten.se och covidbevis.se.

Detta gäller med av- ombokningsskydd

Har du köpt av- och ombokningsskydd hos oss har du möjlighet att till och med 14 dagar innan föreställning att utan anledning boka om dina biljetter eller få den återbetald. Av- och ombokningsskydd går inte att köpa i efterhand.

Köpta biljetter återbetalas ej

Köpta biljetter återbetalas ej utan av- och ombokningsskydd.

vid inställd säsong på grund av corona

Om myndigheterna inför restriktioner till följd av Corona, som gör att vi inte har möjlighet att genomföra revyn under vintern/våren, återbetalas biljetter och paket exklusive av- och ombokningsskydd.