fbpx

bra att veta inför ert revybesök

Vinterns höjdpunkt – Falkenbergsrevyn, hela Sveriges revy!

Här har vi samlat information som kan vara bra att veta innan ert revybesök så att ni före ert besök hos oss vet hur ni på ett enkelt sätt kan gå tillväga. Vid ytterligare frågor kontakta biljettbokningen på 0346-170 49 eller maila till biljettbokning@falkenbergsrevyn.se. Det går även bra att ställa frågor på vår Facebook-sida eller skriva i supportchatten.

Vägbeskrivning

Tag av vid E20/E6:ans mot centrum/Ullared. Vid McDonalds följ vägskyltning mot centrum för vidare färd mot Holgersgatan 9 och Falkenbergsrevyn.

Parkeringsplatser

På Stortorget i anslutning till Stadsteatern, framför Falkhallen och bakom Argus. Även vid Stålboms på Arvidstorpsvägen 20 finns stora parkeringar.

Garderob

Du kan redan vid bokning av biljetter enkelt lägga till garderobsavgift på 25 kr. Väljer du istället att betala på plats så kostar garderoben 35 kr.

Föreställningslängd

Vi spelar i två akter med paus (25 min). En totalt tid på 2 tim och 20 min. 

Insläpp

Insläpp i salongen sker 20 minuter före föreställningsstart.
Teatern öppnar 60 min före förställningsstart. Då är ni varmt välkomna att besöka vår fina teater och kika på förakten i foajén, ta en liten fördrink i någon utav våra fina barer och samtidigt passa på att förboka till pausen innan ni kliver in och njuter utav vinterns höjdpunkt – Falkenbergsrevyn, hela Sveriges revy!

Mat och dricka

I våra barer på Stadsteatern finns möjlighet att köpa kaffe, vin, bubbel och öl, läsk samt snacks, mm. Vill man förboka till pausen så går det fint att göra det innan föreställningen eller om du vill göra det direkt här!

I Falkenberg finns ett bra utbud av restauranger. Läs mer om vilka vi rekommenderar och ta del av deras revyerbjudanden.

Biljettinformation

Falkenbergsrevyns Biljettkontor
Tel. 0346-170 49, Holgersgatan 9

Öppettider: måndag – fredag kl. 09 – 17
biljettbokning@falkenbergsrevyn.se

Falkenbergs Turistinformation
Tel. 0346-88 61 01, Holgersgatan 7B

Öppttider: måndag – fredag kl. 10 – 17, 

Biljettkassan på Stadsteatern öppnar en timma innan föreställningen.

bokningsregler

Gäller för samtliga bokningar.

Reserverade biljetter är återlämningsbara fram tills att betalning skett, därefter kan man inte göra någon ändring i sin bokning.

Nytt för i år är att vi arbetar ”Live payment”. Det betyder att du har 48 timmar på dig att klicka på länken som skickas ut till dig i samband med bokningen, där väljer du betalsätt via Klarna. Görs inte detta inom 48 timmar så avbokas dina biljetter per automatik.

Med av- och ombokningsskydd kan du fram till 14 dagar innan föreställningen återlämna/ändra din bokning samt fram till 24 timmar innan av- eller omboka mot uppvisande av läkarintyg. Kostnad 50 kronor/biljett.

Aktivitetstips

För fler aktivitetstips och turistinformation besök www.falkenberg.se eller ring Falkenbergs Turistbyrå på 0346 – 88 61 01.

Vi hälsar er varmt välkomna till Falkenbergs Stadsteater och Vinterns höjdpunkt – Fakenbergsrevyn, hela Sveriges revy!