fbpx

bra att veta inför ert revybesök

Vinterns höjdpunkt - Falkenbergsrevyn, hela Sveriges revy!​

Här har vi samlat information som kan vara bra att veta innan ert revybesök så att ni före ert besök hos oss vet hur ni på ett enkelt sätt kan gå tillväga. Vid ytterligare frågor kontakta biljettbokningen på 0346-170 49 eller maila till biljettbokning@falkenbergsrevyn.se. Det går även bra att ställa frågor på vår Facebook-sida eller skriva i supportchatten.

Vägbeskrivning

Tag av vid E20/E6:ans mot centrum/Ullared. Vid McDonalds följ vägskyltning mot centrum för vidare färd mot Holgersgatan 9 och Falkenbergsrevyn.

Hitta hit via Google Maps

Parkeringsplatser

På Stortorget i anslutning till Stadsteatern, framför Falkhallen och bakom Argus. Även vid Stålboms på Arvidstorpsvägen 20 finns stora parkeringar.

GARDEROB

Du kan redan vid bokning av biljetter enkelt lägga till garderobsavgift på 25 kr. Väljer du istället att betala på plats så kostar garderoben 30 kr.

FÖRESTÄLLNINGSLÄNGD

Vi spelar i två akter med paus (25 min). En totalt tid på 2 tim och 20 min.

arenaöversikt

Vi har 328 platser på parkett samt 4 st platser för rullstol. På balkong har vi ytterligare 99 platser.
Klicka här för att ladda ner en arenabild över teatersalongen.

Insläpp

Insläpp i salongen sker 20 minuter före föreställningsstart.
Teatern öppnar 60 min före förställningsstart. Då är ni varmt välkomna att besöka vår fina teater och kika på förakten i foajén, ta en liten fördrink i någon utav våra fina barer och samtidigt passa på att förboka till pausen innan ni kliver in och njuter utav vinterns höjdpunkt – Falkenbergsrevyn, hela Sveriges revy!

Hörslinga

Hörslinga finns i salongen. För den som har hörselhjälpmedel finns möjlighet att koppla in sig på hörslingan och är det några bekymmer kan ni prata med ljudteknikern längst bak i salongen.

Mat och dricka

Foajébaren finns kaffe, popcorn, godis, läsk, bubbel, vin, öl och snacks. I Teaterbaren en trappa ner serveras precis som ovanstående exklusive godis. Högst upp i huset hittar ni vår Champagnebar där det serveras, bubbel, vin, öl och snacks.

Barserveringen öppnar ca 60 minuter innan föreställning, strax efter vår förakt som utspelar sig vid flygeln i foajén. Det är inte tillåtet att ta med sig alkoholhaltig dryck in i teatersalongen. Önskar man mat så finns vägg i vägg med teatern Restaurang SISI´s. Vi samarbetar även med flera närliggande restauranger och vi rekommenderar: Bistro GrandHermans och Gustaf Bratt. Klicka på önskad restaurang för att se meny och boka bord!

Egen mat eller dryck får ej tas med in på teatern.

Hotell- & restauangguide
Klicka här och du kommer direkt till vår hotell- & restaurangguide.

Biljettinformation

Falkenbergsrevyns Biljettkontor
Tel. 0346-170 49, Holgersgatan 9

Öppettider: måndag – fredag kl. 09 – 17
biljettbokning@falkenbergsrevyn.se

Falkenbergs Turistinformation
Tel. 0346-88 61 01, Holgersgatan 7B

Öppttider: måndag – fredag kl. 10 – 17, 

Biljettkassan på Stadsteatern öppnar en timma innan föreställningen.
Behöver ni kontakta oss innan så går det bra att ringa 0346-170 49 (2 timmar innan föreställningens start).

bokningsregler

Gäller för samtliga bokningar.

Reserverade biljetter är återlämningsbara fram tills att betalning skett, därefter kan man inte göra någon ändring i sin bokning.

Nytt för i år är att vi arbetar ”Live payment”. Det betyder att du har 48 timmar på dig att klicka på länken som skickas ut till dig i samband med bokningen, där väljer du betalsätt via Klarna. Görs inte detta inom 48 timmar så avbokas dina biljetter per automatik.

Med av- och ombokningsskydd kan du fram till 14 dagar innan föreställningen återlämna/ändra din bokning samt fram till 24 timmar innan av- eller omboka mot uppvisande av läkarintyg. Kostnad 50 kronor/biljett.

Aktivitetstips

För fler aktivitetstips och turistinformation besök www.falkenberg.se eller ring Falkenbergs Turistbyrå på 0346 – 88 61 01.

Vi hälsar er varmt välkomna till Falkenbergs Stadsteater och Vinterns höjdpunkt – Fakenbergsrevyn, hela Sveriges revy!