TVÄRDRAG 2024
Årets revy fick namnet ”Tvärdrag” vilket syftade på en tid i ständiga blåsväder både när det gäller ekonomi och kända personer och händelser. Revyn spelades i 67 föreställningar och blev en strålande succé med totalt 27 562 bokade biljetter och detta blev också vår publikmässigt nästbästa säsong någonsin. Målet var att nå 26 000 biljetter och vi var därför mycket nöjda med denna publiksiffra med en fin beläggning på 96,3%. Föreställningen regisserades för andra gången av Pär Nymark och koreograferades av Gustaf Jönsson som återvände efter att ha varit borta i två år. Ny i den nio man starka ensemblen var Fredrik Vahlgren från Donsö utanför Göteborg och han gjorde stor succé.
Föreställningen fick strålande kritik och lockade mängder av tittare när revyn sändes på SVT1 efter säsongen.
2023 – UPP & NER
Det här året bjöd vi på jubileumsrevyn ”Upp & ner” för att fira våra 25 år sedan starten 1998. Namnet det här året syftade mycket på den oroliga tid vi levde i där allt möjligt rörde sig upp och ner – såväl elpriser, inflation som räntan. Revyn spelades i 65 föreställningar och blev en strålande succé med totalt 26 926 bokade biljetter. Detta var vår publikmässigt näst bästa säsong någonsin. Målet var att nå 25 000 biljetter och vi var strålande nöjda med denna publiksiffra – inte minst med tanke på att detta var första året efter pandemin och början på en begynnande lågkonjunktur. Falkenbergsrevyn tog också över driften av Stadsteatern det här året och hade lagom till premiären renoverat stora delar av teatern och skapat nya trevliga barer för gästerna att träffas på innan och under föreställningen.
Vår föreställning gick mycket bra och både recensioner och kommentarer från media och publik var mycket positiva. Kommentarer som lämnades i media var t ex
”Rena skrattfyrverkeriet” i Borås Tidning av Kjellåke Dahlin samt Martin Erlandssons ”Falkenbergsrevyn imponerar i år” i Hallands Nyheter. Göteborgs-Posten gav föreställningen fyra fyrar i betyg.
Föreställningen regisserades för första gången av Pär Nymark och koreograferades av Emil Söder. Ny i ensemblen var Emelie Alm från Göteborg och i samband med sista föreställningen den 1 april offentliggjorde producenten att de som var plats sett Lena Petersson göra sin sista revyföreställning.
2022 – DUBBELDOSEN
Det här blev Falkenbergsrevyns succéartade comeback efter pandemin. Föreställningen som regisserades av Andreas Sköld och koreograferades av Emil Söder gjorde stor succé och fick mycket fin kritik. Ny i den nio man starka ensemblen var Daniel Träff från Landskrona. Att namnet på revyn blev ”Dubbeldosen – en riktig glädjespruta” kändes klockrent och togs detta vaccinår emot mycket väl av vår publik. Säsongen höll dock snabbt på att ta slut. Efter premiärhelgen där vi spelade fem föreställningar meddelade statsministern den 10 januari att samhället och därmed även alla arrangemang skulle stängas ner igen. Vi tvingades därmed att ställa in fyra helger och 22 föreställningar men kunde som tur var boka om och flytta fram flertalet av dessa 8 800 biljetter. Vi fick sedan starta upp revyn igen den 11 februari och kunde sedan spela vår tidsmässigt längsta säsong någonsin fram till den 23 april. Totalt blev det 61 föreställningar och en publiksiffra på 23 334 biljetter vilket måste anses som mycket bra utifrån den röriga vintern.
2021 – BÄST OF ”SOMMARREVY”
I maj 2021 fattade Falkenbergsrevyn ett snabbt beslut och gjorde entré i trädgården på Hwitans utomhusscen. Med bara veckor kvar till premiären den 1 juli lyckades vi sälja många biljetter. Efter 34 föreställningar hade vi en total biljettsiffra på 8 576 åskådare, vilket motsvarar en beläggning på 85%. Vi anser att det är mycket bra för Bäst Of Sommarrevy under den pågående corona-pandemin.
Andreas Sköld regisserade föreställningen för andra gången. Han medverkade även på scen, och precis som under föregående säsong arbetade han tillsammans med Gustaf Jönsson som koreograf och bollplank.
2021 – HÅRFINT
Revyn Hårfint blev en enorm framgång och biljetterna gick åt som smör i solsken. Allt pekade mot ett nytt publikrekord och den 10 februari sålde vi vår 30 000:e biljett och nådde en ny milstolpe. Men i början av mars svepte Coronapandemin in snabbt och Falkenbergsrevyn avbröt revysäsongen den 15 mars och ställde in de sista 15 föreställningarna, vilket motsvarade nästan 6 000 biljetter. Därför lockade årets revy 24 649 åskådare, en minskning med 4 151 biljetter jämfört med 2019. Trots stora förväntningar blev det inte den succé vi hoppats på på grund av pandemin. Totalt spelade vi 62 föreställningar.
Andreas Sköld regisserade föreställningen för första gången och blev också delägare i Falkenbergsrevyn AB inför årets revy. Han uppträdde även på scen och samarbetade med Gustaf Jönsson som koreograf
2019 – UPPSKRUVAT
Falkenbergsrevyn 2019 skapade verkligen tidernas succé. Revyn lockade 28 800 åskådare, en ökning med 4 572 personer eller 19 procent jämfört med föregående år, och 33% mer än 2016. Under året bröt Falkenbergsrevyn sitt åtta år gamla publikrekord på 25 821, och bäst av allt, vi sålde ut alla biljetter med en beläggning på 100%.
Medier som SR Radio Halland, Hallands Nyheter, Hallandsposten, GP och Borås Tidning gav revyn UPPSKRUVAT glödande recensioner med kommentarer som ”I´m so excited”, ”Tajtare än någonsin”, ”Glittrande revy med många poänger” och ”Falkenbergsrevyn gräver guld på scen”.
Ensemblen för 2019 genomgick en förändring jämfört med 2018: Anna Carlsson kom in i stället för Anna Brommé. Mats Sandelis regisserade föreställningen för tredje året i rad, medan Emelie Hag-Sandelius stod för koreografin. Fredrik Dillberg skapade scenografin och Caroline Ericsson designade kostymerna.
Falkenbergsrevyn deltog i Revy-SM i Östersund i augusti med numren ”Toppmötet” och ”Brandskattat”, men vi lyckades inte ta hem några SM-guld denna gång.
2018 – HITTEPÅ
2018 års Falkenbergsrevy lockade både publik och kritiker. Med över 24 000 besökare blev revyn Sveriges största nyårsrevy och cementerade sitt rykte som ”Hela Sveriges Nyårsrevy”. Falkenbergsrevyn skämtar ofta om olika nyheter och trender, och i föreställningen HITTEPÅ tog de upp mer än 50 händelser.
Falkenbergsrevyn älskar att driva med personer både inom och utanför Sverige, så figurer som Kim Jong Un, Donald Trump, Anders Borg och Janne Andersson fick plats i revyn. De skapade ett hysteriskt nummer om en förvirrad nazistdemonstration i Göteborg där de framställde demonstranterna som ”nassar”. Senare det året vann Falkenbergsrevyn Revy-SM med det numret för åttonde gången. Andra händelser som Kim Jong Uns frisyr, skandalen på Transportstyrelsen, Nordeas flytt till Finland och sommarens bevattningsförbud passade perfekt för revyn. De nämnde även turerna kring den tidigare rikspolischefen Dan Eliasson. Han avgick mitt under revysäsongen, vilket krävde en omskrivning av numret. I numret ”Halvdant” kritiserade Andreas Sköld honom med en explosiv dans.
För revyensemblen är det viktigaste att få publiken att skratta. De räknar skratt några gånger varje säsong, och i år noterade de 260 rejäla skratt – nästan två skratt i minuten. ”En bra revy ska vara rolig, elak och framför allt aktuell. Och det beskriver verkligen årets Falkenbergsrevy. Vi ville bli utskrattade – kanske inte alla vill ha det som jobbmål, men för Sveriges roligaste nyårsrevy är det självklart,” säger revyns producent, Magnus Wernersson.
Ensemblen välkomnade Linnea Lexfors detta år som ersättare för Eva-Lotta Bernström som valde att inte delta. De andra artisterna var Lena Petersson, Anna Bromee, Bernt Bengtsson, Andreas Sköld, Bengt Ivarsson, Beppe Wackelin, Håkan Runevad och Bertil Schough. Mats Sandelius regisserade revyn för andra året, och Emelie Sandelius Hag skapade koreografin.
2017 – SPEXIT
Falkenbergsrevyn firade sitt 20-åriga jubileum med en festlig föreställning. Som vanligt skämtade de om stora händelser, inklusive Brexit och Trumps seger i det amerikanska presidentvalet. Skandalerna inom Kommunal och på Karolinska Institutet blev ämnen, och norska skidåkare med en speciell munsalva gjorde också ett uppträdande.
Detta år utgjordes ensemblen av Bernt Bengtsson, Eva-Lotta Bernström, Anna Bromee, Bengt Ivarsson, Lena Pettersson, Håkan Runevad, Bertil Schough och Beppe Wackelin. Efter 30 års revyer i Krogsered och Falkenberg, beslutade Björn Holmgren att kliva åt sidan som regissör. Mats Sandelius från Karlshamn tog över rodret, medan Emelie Sandelius Hag skötte koreografin.
2016 – UTE & RESER
Revyn framställdes som en resa från början till slutet av året, med många minnesvärda stopp längs vägen. Falkenbergsrevyn vävde elegant mellan globala händelser, såsom Greklands ekonomiska kris och Volkswagens avgasskandal, och lokala incidenter som nakenbadarnas ökade aktiviteter i Mellbystrand och det nya alkoholfria namnet på arenan i Falkenberg. Fågelskådar’n gjorde comeback i vinterrevyn efter några års paus.
Samma ensemble som föregående år uppträdde och de gav totalt 59 föreställningar som 21 359 åskådare bevittnade. Björn Holmgren regisserade föreställningen medan Emelie Hag Sandelius stod för koreografin.
2015 – NYMÅLAT
Under 2014 förändrade valet det politiska landskapet, och naturligtvis blev det föremål för skämt i revyn ”Nymålat”. Revyn skämtade även om Rysslands kränkning av svenskt vatten, genom att omtolka baletten Svansjön till ”Östersjön” i Falkenbergsrevyns stil. Andra nummer skildrade hur dagens unga pensionärer beter sig, Skottlands folkomröstning om självständighet och attefallshus.
Ensemblen var densamma som året innan, och de gav totalt 62 föreställningar som lockade över 24 000 besökare. Björn Holmgren regisserade föreställningen, medan Emelie Hag Sandelius stod för koreografin och mottog Parnevikstipendiet för sina framstående dansprestationer.
2014 – MITT I SMETEN
Under 2014 blandade revyn in många aktuella händelser i en kritikerrosad show. Huvudteman innefattade det ryska militärflygets intrång på svenskt territorium, den svenska skolans undermåliga betyg, ekonomiska krisen i USA, Rysslands hållning till homosexualitet, hästköttskandalen samt en hyllningssång till Nelson Mandela.
Andreas Sköld stal showen under sin debut på Falkenbergs scen, och mottog lovord från både kritiker och publik. Förutom honom behöll ensemblen sin tidigare sammansättning. Björn Holmgren stod för regin, medan Emelie Sandelius skapade koreografin. Ensemblen framförde showen 67 gånger. När SVT sände den i juni nådde den nästan 800 000 tittare.
2013 – BUBBLANDE TIDER
2013 markerade ett jubileumsår, och Falkenbergsrevyn firade detta med en mäktig tårta på scen under avslutningsnumret. Namnet på revyn hänvisade självklart till jubileet, som innefattade trettio revysäsonger sedan starten i Krogsered 1982, och 15 år efter att revyn flyttade till Falkenberg 1998.
Revyteman detta år inkluderade Loreens hit ”Euphoria”, Sveriges vapenaffär med Saudiarabien, myndigheternas extravaganta personalpartyn, och hen-debatten. Uppträdandet belyste även Svensktoppens 50-årsjubileum, Stefan Löfvens första år som Socialdemokraternas partiledare, och Sveriges imponerande fotbollsmatch mot Tyskland, som slutade 4-4. Revyn avrundades med en kavalkad av minnesvärda musiknummer genom tiderna.
Anna Bromee lämnade scenen detta år, men Jörgen Mörnbäck klivit fram, särskilt känd för sina imitationer. Björn Holmgren tog hand om regin och Emelie Sandelius kom in som ny koreograf. Revyn upplevde stor framgång med 64 framträdanden, vilket lockade en total publik på 25 512 besökare, och en fyllnadsgrad på nästan 99%. SVT sände föreställningen i maj och attraherade över 800 000 tittare. Bengt Ivarsson firade också ett personligt jubileum med sin 1000:e föreställning sedan han debuterade i Krogseredsrevyn 1985.
Årets revy fick lysande recensioner, inklusive fyra getingar från GT/Expressen. KjellÅke Dahlin från Borås Tidning berömde särskilt showen med orden: ”Jubel, skratt och njutning avlöser varandra”.
2012 – SVÄNGIGT VÄRRE
2012 bjuder på en händelserik resa med stora nyckelhändelser som Euro-krisen, dramatiken kring Håkan Juholt, Saabs skiftande öden och Carema-skandalen. Utöver detta, imponerar en livfull ensemble på scenen, och Falkenbergsrevyn 2012 tar upp andra aktuella teman som det kungliga dopet, Tomas Tranströmers nobelpris och one-piece-trenden.
Med samma ensemble som föregående års ”Glödhett”, tar Björn Holmgren rodret som regissör och Anette Cortese skapar dynamiska dansnummer som koreograf. Totalt presenteras 66 föreställningar för en imponerande siffra av 25 070 åskådare.
Media applåderar föreställningen med lysande recensioner. Pelle Hörmander från Sveriges Radio Halland utbrister: ”Hur överträffar man perfektion?”
Augustis stora höjdpunkt är när Falkenbergsrevyn dominerar på revy-SM i Karlskoga, säkrar SM-titlar i både sketch- och monologklassen. Eva-Lotta Bernström skiner med sin karaktär ”Beda” i ”I väntans tider” och triumferar ytterligare i sketchklassen tillsammans med Håkan Runevad och Bengt Ivarsson i ”Som en saga”.
2011 – GLÖDHETT
I och med revyn Glödhett nådde Falkenbergsrevyn på något sätt halvtid i revyhistorien. Revyn startades ursprungligen i Krogsered 1982 där man sen gjorde 14 säsonger. Årets revyn var den 14.e i Falkenberg och alltså totalt den 28:e sedan starten.
Föreställningen spelades i 64 föreställningar och lockade 25 827 åskådare viket är nytt publikrekord. Revyn spelades till den 9 april vilket också gav den längsta spelperioden någonsin. Glödhett syftade framförallt på det isländska vulkanutbrottet som skapade en planlös vår utan flygtrafik över hela Europa.Burka-debatten och efterdyningarna sen valrörelsen med såväl bröstpumpar, Sverigedemokraternas intåg i riksdagen och Mona Sahlins avgång. Självklart drevs det också med Kungaboken samt tjutande vuvuzelos och grekernas dåliga ekonomi.
Ensemblen ändrades från året innan genom att Peter Ringdahl lämnade och Anna Bromee var ny i ensemblen. Föreställningen regisserades och koreograferades av Björn Holmgren och Anette Cortese. Glödhett fick bra betyg i pressen där bland annat tidningar som GT/Expressen och Borås Tidning lämnade 4:or i betyg. Även HN, HP, Radio Halland, Laholms Tidning och Kungsbacka Tidning levererade fina recensioner. Under säsongen gjorde både Liselotte Johansson och Håkan Runevad sina 1000:e föreställningar och firades på scenen för detta.
2010 – KÄRLEKSFEBER
Kärleksfeber syftade självklart till lika delar på den kungliga bröllopsyran inför kronprinsessans bröllop som på svininfluensan som bredde ut sig under hösten 2009. Andra saker som lyftes fram i revyn var t ex utbredningen av Facebook, helikopterrånet, Fylking och Aschbergs prostatamarsch och självklart Ullareds-Morgans genombrott i tv-serien om Ullared.
Ensemblen var den samma som i revyn året innan och föreställningen regisserades av Björn Holmgren och Anette Cortese.
Kärleksfeber fick bra betyg i pressen där tidningar som GT, GP och Borås Tidning samtlig lämnade 4:or i betyg. Revyn spelade 61 föreställningar och lockade drygt 23 000 besökare till Falkenbergs Stadsteater. I augusti sändes sen revyn i ett timslångt program på SVT1 och lockade då 1,1 miljoner tittare.
Redan första helgen efter premiären gjorde Bertil Schough sin 1000 föreställning sen premiäråret i Krogsered 1997. En nyhet för året var också att Falkenbergsrevyn under hösten flyttade sitt kontor till Torggatan 1 där gamla restaurang Gudmunden låg innan. Därmed fick revyn ett mycket bättre och trevligare läger på sitt biljettkontor.”
2009 – AVLYSSNAT
Revyn Avlyssnat fick sitt namn av den så heta FRA-debatten 2008. Revygänget hade tydligen lyssnat av året så bra att den åter igen lockade strax över 24 000 besökare till sina 61 föreställningar på Stadsteatern. I årets ensemble gjordes det en förstärkning jämfört med året innan – musikern Peter Ringdahl gjorde en bejublad entré. Övriga var Liselotte Johansson, Lena Petersson, Eva-Lotta Bernström, Håkan Runevad, Bertil Schough, Bengt Ivarsson, Bernt Bengtsson och Beppe Wackelin.
Föreställningen blev kritikerrosad och fick bland annat högsta betyg i form av 5:or i tidningar som GP och Borås Tidning. Även lokalmedia i form av Hallands Nyheter, Hallandsposten samt Radio Halland var mycket positiva.
27 mars blev en historisk dag för då gjordes den 1000:e föreställningen sedan starten i Krogsered 1982. Det finns faktiskt inga andra nyårsrevyer som spelat lika många föreställningar så nu är vi inte bara Sveriges största utan även Sveriges mesta nyårsrevy.
2008 – EN STÄNKARE
Revyn ”En stänkare” blev en bra uppföljare på förra årets jubileumsföreställning. Revyn hade premiär på trettondagsafton och spelades 60 gånger till och med lördagen den 5 april som innebar en rekordlång spelperiod. Revyn sågs totalt av 24 318 åskådare vilket är den nästbästa publiksäsongen någonsin.
Såväl kritiker som publik var eniga om att årets föreställning var den bästa Falkenbergsrevyn gjort. I ”En Stänkare” gjorde Bernt Bengtsson från Varberg debut och ersatte Carita Jonsson som efter sex år valde att lämna ensemblen. Övriga i ensemblen var Liselotte Johansson, Lena Petersson, Eva-Lotta Bernström, Håkan Runevad, Bertil Schough, Bengt Ivarsson och Beppe Wackelin.
Föreställningen blev som sagt oerhört positivt mottagen av recensenterna och fick bland annat 4:or i betyg av tidningar som GT/Expressen och GP och högsta betyg i form av en 5:a i Borås Tidning. Även lokalmedia i form av Hallands Nyheter, Hallandsposten samt Radio Halland höjde föreställningen till skyarna.
Falkenbergsrevyn tävlade i Revy-SM i Norrköping det här året och vann sångklassen med numret ”Köttfarsen” genom Håkan Runevad.
2007 – UPPKORKAT
Föreställningen ”Uppkorkat” gjordes som jubileumsföreställning 2007 med anledning av att det var tionde säsongen i Falkenberg. Samtidigt firades också att det var 25 år sedan revyn 1982 startade i Krogsered. ”Uppkorkat” blev en stor publiksuccé och sågs av över 25 300 åskådare vilket var en ökning med 10% jämfört med året innan.
Totalt spelades 63 föreställningar mellan trettondagsafton den 5 januari och 31 mars. I ”Uppkorkat” gjorde både Eva-Lotta Bernström och Bengt Ivarsson comeback igen efter fem års uppehåll.
Övriga i ensemblen var Liselotte Johansson, Lena Petersson, Carita Jonsson, Håkan Runevad, Bertil Schough och Beppe Wackelin.
Föreställningen blev oerhört kritikerrosad och fick bland annat 4:or i betyg av tidningar som Aftonbladet, GT/Expressen, GP och Borås Tidning. Även lokalpressen hyllade föreställningen.
2006 – BLÅSNINGEN
Blåsningen blev den nionde revyn på Stadsteatern i Falkenberg och den mest besökta (hittills). Med totalt 58 föreställningar och över 23 000 besökare befäste Falkenbergsrevyn åter igen sin ställning som Sveriges största nyårsrevy.
BÄST OF SOMMAR 2005
Föreställningen ”Bäst of” spelades på Kajskjul 8 i Göteborg under juli och bestod av enbart godbitar från åren i Falkenberg. Föreställningen uppskattades mycket av tidningar som t ex GT, GP och Borås Tidning och blev en stor nostalgikick.
2005 – SVÄNGDÖRRAR
Svängdörrar var den åttonde uppsättningen i moderna Falkenbergsrevyns historia.
Denna revyn hade rekordtidig premiär redan 11 december och spelades på så vis över två år. Totalt blev det 55 föreställning vilka sågs av 21 735 åskådare. Denna publiksiffra är Falkenbergsrevyn nästbästa någonsin och positionen som Sveriges största nyårsrevy är intakt.
Ny i ensemblen i år var Åsa Gustafsson från Göteborg som hoppade in istället för Sara Ljungström (f.d Nilsson). I övrigt var det samma ensemble som i ”Snéseglat”.
2004 – SNESEGLAT
Sneseglat var den sjunde uppsättningen för Falkenbergsrevyn på Falkenbergs Stadsteater. Föreställningen spelades 51 gånger och sågs av totalt ca. 20 700 åskådare. Publikintresset var mycket bra med en beläggning på otroliga 99,5%. Numret ”Porrdemokraterna” med hela ensemblen på scen tävlade i augusti i Revy-SM i Norrköping. Dock utan vinst detta året.
Nya på scen i årets ensemble var Daniel Ericsson och trummisen Beppe Wackelin. Lena Petersson gjorde comeback efter ett års uppehåll.
2003 – SPEGELVÄNT
Spegelvänt var den sjätte uppsättningen för Falkenbergsrevyn på Falkenbergs Stadsteater sedan flytten från Krogsered 1998. Föreställningen spelades 55 gånger och sågs av totalt 22 219 åskådare vilket var en bra ökning jämfört med året innan.
Ny på scen i årets ensemble var Björn Holmgren som kombinerade sin insats på scen med att som vanligt även regissera föreställningen.
Kullagret var en jubileumsföreställning för Falkenbergsrevyn i och med att det var femte uppsättningen på Falkenbergs Stadsteater sedan flytten dit 1998.
Föreställningen spelades i 51 föreställningar och sågs av totalt ca. 19 500 åskådare. Numret ”Finska pinnar” med Håkan Runevad och Eva-Lotta Bernström i huvudrollerna korades i augusti till Revy-Sveriges bästa och roligaste sångnummer vid Revy-SM i Halmstad. Denna SM-titel var revygängets tredje sen första vinsten med Krogseredsrevyn i Umeå 1993.
I ”Kullagret” gjorde Carita Jonsson debut som ersättare för Lena Petersson som tagit sabattsår.
Magnus Wernersson gjorde sitt första uppehåll från scenen sedan starten i Krogsered 1982. Sammanlagt gjorde han 548 föreställningar i sträck.
Färdknäppen var fjärde uppsättningen med Falkenbergsrevyn i modern tid.
Föreställningen blev kritikerrosad och fick bl a fyror i betyg i både GT och GP. Föreställningen spelades 55 gånger och sågs totalt av drygt 20 000 åskådare.
Bokslutet blev 2000-talets första nyårsrevy i Falkenberg med mängder av minnesvärda och mycket roliga nummer.
Totalt spelades det 55 föreställningar inför ca. 21 000 åskådare.
X2000 var en succérevy i ordets rätta bemärkelse. Så gott som alla föreställningar blev helt slutsålda och totalt sågs revyns 46 föreställningar av över 18 000 besökare. X2000 innehöll den bl a den succéfyllda Viagra-rapen ”Under bältet” som vann Revy-SM i Boden och då också korades till Sveriges roligaste revynummer. Numret skrevs av Håkan Runevad som också gjorde den på scen tillsammans med Bertil Schough.
Rena snurren var första revyn för det gamla Krogseredsgänget på Falkenbergs Stadsteater. Första uppsättningen spelades i 35 föreställningar och sågs av ca. 13 500 åskådare vilket var ca. 3 000 mer än sista året i Krogsereds bygdegård. Kritiken från såväl publik som media var god och gav blodad tand inför fortsättningen.
Från och med 1 december måste alla våra gäster uppvisa vaccinationsbevis i kombination med legitimation för att kunna se våra evenemang. Kontrollen kommer att ske utanför vår entré. Du kommer att tilldelas en slottid via mail, vänligen respektera den så går inpasseringen snabbare!
Med vaccinationsbevis menas att man tagit minst två doser vaccin. Det ska också ha gått minst två veckor sedan den andra dosen. Beviset innehåller qr-kod och kan skrivas ut eller uppvisas i mobilen. Bevis på negativt test eller tillfrisknandebevis gäller inte. Information om hämtning av covidbevis finns på ehalsomyndigheten.se och covidbevis.se